U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom op de officiële website van LetsGrim!

Lets Grim is een onderneming die werkzaam is in de Film, Theater, Haunted houses, Musical, LotusⓇ, EHBO en BHV wereld zowel als Acteur, Figurant, SFX Grimeur, Gediplomeerd LotusacteurⓇ.
Lets Grim levert ook een verantwoorde bijdrage aan het instrueren en ondersteunen van aankomend BHV-ers en EHBO-ers als Gediplomeerd LotusacteurⓇ en instructeur.

Aan het hoofd van Lets Grim sta ik, Tim Mestebeld:

Als LOTUS® slachtoffer en instructeur in BHV, EHBO en Ontruiming heb ik ervaring in verschillende soorten opdrachten: ondersteuning bij EHBO/BHV opleidingen, ontruimingsoefeningen in bedrijven, oefeningen in samenwerking met de Marine en de geneeskundige troepen van de Landmacht waaronder de vlootdagen in Den Helder, ontruimingsoefeningen met de brandweer en auto te water.

Met mijn kennis kan ik u helpen bij het bedenken en uitvoeren van scenario’s voor bijvoorbeeld brandoefeningen of bedrijfsongevallen.

Als Figurant (edel) heb ik mogen samen werken met verschillende opdrachtgevers, onder andere met het geweldige team van Palmans Films, Moorrees Entertainment, producer Rob Ceus en producer Frank Ketelaar voor de BNN Vara serie Klem, Rob Camies van ZoDfilm, Thomas Nauw van CFX.

Als Acteur (scare) ben ik werkzaam voor diverse Hunted houses, onder andere Halloween Night of Darkness en Scare Me, BijlmerBajes Events, Dark Adventures, ook op kermissen ben ik te vinden als Scare acteur.

Als Grimeur SFX ben ik werkzaam voor verschillende opdrachtgevers voor zowel Halloween alsmede Film en Tv productie onderandere heb ik samen gewerkt met producer Rob Ceus, Rob Camies van ZoDfilm, Thomas Nauw van CFX.

U kunt mij inhuren als Slachtoffer, Acteur, Figurant, Grimeur SFX of als instructeur in BHV, EHBO + Brand.

Klik hier voor de tarieven die gehanteerd worden voor de diensten van Lets Grim. Ook kunt u hier de algemene voorwaarden en overige informatie vinden.