U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 LOTUS® slachtoffer

Afhankelijk van de doelstellingen van de cliënt kan een LOTUS® slachtoffer onder andere helpen bij het ensceneren van een ongevalssituatie, het realistisch uitbeelden van letsel en aandoeningen d.m.v. grime, en het adequaat reageren op de verleende hulp.

De doelstelling van een LOTUS® slachtoffer is bijstaan in het trainen van hulpverleners, zowel professionele hulpverleners als EHBO-ers en BHV-ers. De training wordt ondersteund door het in scène zetten van situaties die de werkelijkheid zo veel mogelijk benaderen. De opzet is de hulpverlener in opleiding en de gediplomeerde hulpverlener zo dicht mogelijk bij de praktijk te brengen. Aan de hand van het gedrag en de antwoorden van het Slachtoffer Acteur kan de hulpverlener de juiste diagnose stellen.

Door het medisch verantwoord uitbeelden van letsel kan de hulpverlener de verschijnselen van bepaalde letsels zoals botbreuken, shock, flauwte enz. herkennen. Door de juiste enscenering kan de hulpverlener zich een voorstelling maken van het ongevalsgebeuren en kan hij leren de situatie te beoordelen en mogelijk gevaar herkennen.
Bovendien zullen hulpverleners minder snel van hun stuk gebracht worden bij het zien van bloederige wonden in een echte ongevalssituatie, en zijn ze beter in staat de juiste eerste hulp te verlenen.

Klik hier voor meer foto's

 Figurant (edel) 

Als figurant heb je geen echte rol maar bent toch zichtbaar/hoorbaar aanwezig in een film, tv-film, reclamespot of toneelstuk. Als Figurant ben je vaak nodig om een productie een realistischer aanblik te geven.

Als edelfigurant ben je duidelijker of zelfs met een close-up in beeld.

Dit wordt ook wel als een acteur aangeduid die slechts een enkele zin in het script heeft.

 

Als Figurant (edel) heb ik mogen samen werken met verschillende opdracht gevers, onder andere met het geweldige team van Palmans Films en Moorrees Entertainment.

Klik hier voor meer foto's

 Acteur

Als Acteur (scare) ben ik werkzaam voor diverse Hunted houses, onder andere Halloween Night of Darkness en Scare Me, ook op kermissen ben ik te vinden als Scare acteur.

 

Klik hier voor meer foto's